Opis jadrnice Elan 333

Elan 333 je hitra družinska jadrnica. Združuje udobnost, ki jo najdemo v večjih jadrnicah, z enostavno vodljivostjo, značilno za 10 metrsko jadrnico. Preberite si povzetek testa jadrnice Elan 333 povzetega po reviji Navtika kapital. Več »

Najem jadrnice ELAN Impression 344

ELAN Impression 344 je absolutno senzacionalna jadrnica z funkcijami, ki jih cenijo družine in jadralne druščine. Značilnost jadrnice je projektiranje, slog in udobje, z več kot 25% večjim volumnom v tem razredu. Prostornost kabin, kokpita in kopalnice je absolutno prvi razred, z osupljivimo nastanitvijo in veliko prostora za shranjevanje. Več »

Kje se nahaja naš charter

Jadrnice so registrirane pod hrvaško zastavo in imajo stalni privez v marini Zadar (marina Tankerkomerce) ali Šibenik (Marina Mandalina) na hrvaškem. Osebje baze vam bo pripravilo vesel sprejem in vam dalo še zadnje napotke pred izplutjem. Več »

Last minute najem jadrnice

Otvoritev: Last minute najem jadrnice Elan 333/03//2 cab. Zadnja minuta iz Zadra - 30.3-6.4.2013 800 - 30% = 560 € Last minute najem jadrnice Elan 333/03//2 cab. Zadnja minuta iz Zadra - 15.4-20.4.2013 575 - 30% = 399 € Več »

Jadranje za prvomajske praznike

Prvomajski prazniki se hitro približujejo. Ste se letos že odločili kako jih boste preživeli? Zakaj se nebi odločili za najem jadrnice in preživeli prvomajske praznike drugače kot vsako leto. Več »

 

Kje se nahaja naš charter

Jadrnice so registrirane pod hrvaško zastavo in imajo stalni privez v marini Zadar (marina Tankerkomerce) in Biograd (Marina Kornati) na hrvaškem. Osebje baze vam bo pripravilo vesel sprejem in vam dalo še zadnje napotke pred izplutjem. Da bi se vaš težko pričakovan dopust pričel brez nepotrebnega čakanja in težav na samem začetku, se osebje trudi za prijazen in najhitrejši prevzem plovil. Preden izplujete vam naši sodelavci svetujejo, da bi bila vaša plovba kar se da prijetna. Marina ponuja urejene sanitarije in tuše ter veliko parkirišče, kjer lahko varno pustite parkirano vaše vozilo. Visoko kvalificiran in prijazen kader v bazi bo poskrbel, da bodo vaše počitnice potekale nemoteno in da bodo ustrezale najvišjim standardom kakovosti.

Nudimo vam:

  • najem plovil,
  • organizacijo regat

Po dogovoru pripravimo eno- ali večdnevno prireditev na največji floti jadrnic istega tipa v Jadranu (Elan 333).

  • šolo jadranja

Le ta poteka na jadrnicah Elan 31 ali Elan 333 z izkušenimi inštruktorji na individualni osnovi, saj na barki niso nikoli več kot štirje tečajniki.

Za večje skupine, podjetja ali društva organiziramo skupinski najem jadrnic istega tipa za poslovne namene – corporate events, team building, match race, flotilla sailing.

Možen je tudi dogovor za individualen trening oziroma učenja in pridobivanja iskušenj za upravljanje plovila.

  • tehnični servis

Na voljo vam je tudi naš servis plovil.

  • team building

Za večje skupine, podjetja ali društva organiziramo skupinski najem jadrnic istega tipa za poslovne namene – corpo – rate events, team building, match race, flotilla sailing.