Nakup ali najem Jadrnice?

Imeti lastniško jadrnico, je povezano z visokimi stroški vzdrževanja in dragim nakupom. Zato si mnogo ljubiteljev jadranjaa ne more privoščiti nakupa svoje jadrnice. Vendar ne obupujte, saj mnogo jadralcev ni lastnikov jadrnic pač pa takrat, ko se odpravijo na morje preprosto izberejo najem jadrnice, ki je v veliko primerov precej boljša odločitev od nakupa. Pa poglejmo nekaj prednosti, ki so značilne za najem jadrnice namesto nakupa.

Kot prvo je najem jadrnice precej cenejša izbira
Se zavedate koliko jadrnica košta? Se zavedate kako drago je vzdrževanje jadrnice? Da ne govorimo o stroških priveza, ki so danes prav astronomske. Vse te stroške morate upoštevati pred nakupom jadrnice, drugače bodo hitro presegli vaš družinski proračun.
Raznolika izbira najetih jadrnic
Ena izmed prednosti najema jadrnic namesto nakupa je tudi velika izbira. Vsakokrat lahko najamemo drugačno jadrnico, glede na velikost posadke. Ko jadramo le s svojo družino potrebujemo manjšo jadrnico, če pa jadramo z večjim številom prijateljev pa bomo ibrali večjo jadrnico.
Razlogov, ki govorijo v prid najemu jadrnic je še mnogo, vendar je vse odvisno od vas. Če želite jadrnico kupiti jo kupite, če pa želite le tu in tam jadrati s kar najmanj obremenjevanja pa je najem jadrnice prava izbira za vas.

Najem jadrnice Impression 344 by Elan